Kroppsspråk
Allt du behöver veta för att ta dig in i allas hjärtan

Fråga

Hejsan, jo jag är i en väldigt jobbig sits, jag har varit intresserad utav en väktare i snart två år.. och jag har märkt att han också har varit lite intresserad men inte riktigt vill visa det för mig fast hans kropp säger annat, vad jag vet så är inte han singel men det känns nästan på honom att han så gärna vill igentligen men kan inte då han inte är singel.jag blir så frustrerad när ja ser honom för har varit intresserad länge nog utav honom, han har något specielt ingen annan har, hans blick går inte riktigt beskriva, jag vet att ja inget kan göra så länge han har tjej och försöker heller inte själa honom ifrån henne! men varje gång jag har varit ute och druckit lite och har även varit där inne i nyktet tillstånd så har jag sett att han har spanat in mig och det är riktigt jobbigt faktist då han gör det varje gång jag är där inne., men när ja möter honom så försöker han visa att han inte är intresserad men när ja är längre bort så kan han titta på mig. uch detta är riktigt jobbigt och behöver hjälp och stöd på vägen för att gå vidare men det är jobbigt när ja märker att han faktist tittar på mig och ger mig dom där vibbarna, hade ja varit onykter så hade ja kunnat tolka hans signaler hur som helst men ja har även varit nykter och då har han hållt koll på mig om du förstår, han tog även ut mig från hotellet en gång då han ansåg att ja va för berusad och han hämtade jackan åt mig och allt, klockan va då 1 då hotellet stängde så ja slapp stå i kö så vetinte om han ville vara snäll imot mig , ja va igentligen inte mer fullare en någon annan där inne, och det är 5 vakter där inne och han av alla har alltid gått fram till mig och gett mig en varning eller tagit ut mig ifrån hotellet vilket ja tycker är konstigt, hade ju lika gärna kunnat vara någon annan av dom andra vakterna men just han jag är intresserad utav, tycker det är konstigt eller vad ser du på saken, tror du att det är någon baktanke i detta?? behöver få svar, tack på förhand!

Svar

Hejsan Lina,

Vad du än gör - glöm honom. Ponera att ni skulle bli tillsammans. Vad är det som hindrar att han lämnar dig om han träffar någon ny? Han har i så fall gjort det (minst) en gång redan och allt blir lättare ju oftare vi praktiserar det...

Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Det finns andra därute - som är lediga. Försök se deras fördelar istället för att fokusera på en upptagen vakt.

Hoppas att det ordnar sig!

Vänligen,

Marie
 
Kommentarer
 
Inga kommentarer registrerade.
 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till frågor/svar
 
 
 
Om frågan/svaret
Datum: 2010-05-19
Taggar: 
Kategorier:  Övrigt
Antalet visningar:  2934