Kroppsspråk
Allt du behöver veta för att ta dig in i allas hjärtan

Fråga

hej, en sak jag lagt märke till och funderar vad det kan betyda (om det betyder nått vill säga) är att då och då när jag talar med en kvinna så lägger denne jag talar med sin hand antingen på min underarm eller överarm med en lätt framåtlutning och ler. Jag tolkar detta som något positivt även om personerna är "främmande". Vad kan detta betyda ?

Svar

Hej och tack för din fråga.

Kvinnor är oftast betydligt mer fysiska än män, så först och främst vill jag påpeka att det inte nödvändigtvis behöver betyda att de är intresserade av dig, vilket många män tror vid sådana tillfällen.

Däremot är det garanterat positivt att hon rör vid dig, lutar sig lätt framåt och ler! Hon gillar dig garanterat som person i alla fall. 

Vänligen,

Marie
 
Kommentarer
 
 
Fabian  
 

Nej, jag tror inte ett ögonblick att kvinnor är mer fysiska än män. Däremot kan jag tänka mej att kvinnor tror att en man vill ha sex med henne, dvs en (ovälkommen) invit, när han berör henne. Medan när hon gör exakt samma beröring på honom har hon inte en minsta tanke på sex.

Kvinnor gillar inte män som tafsar, har man hört tillräcklilgt av. Men när kvinnor tafsar på män och dom inte gillar det, då upplevs dom vara känsliga i överkant.

 
Tisoy  (www.facebook.com/profile.php?id=100003461539841)
 

Now we know who the selnibse one is here. Great post!

 
Markus  (www.facebook.com/profile.php?id=100003465143881)
 

Way to go on this esasy, helped a ton. http://uemvweivl.com [url=http://wgdupfimf.com]wgdupfimf[/url] [link=http://nbylsfp.com]nbylsfp[/link]

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till frågor/svar
 
 
 
Om frågan/svaret
Datum: 2010-05-19
Taggar: 
Kategorier:  Övrigt
Antalet visningar:  2743