Kroppsspråk
Allt du behöver veta för att ta dig in i allas hjärtan

Fråga

Hej. För ungefär 4 veckor sedan började jag gymnasiet och i en helt ny klass. Det finns en jätte söt kille i min klass. I början så vågade han knappt titta mig i ögonen när han pratade med mig. Men efter jag skrev till honom på facebook om att jag vill lära känna honom bättre så har allt blivit bättre. En sak jag märkte häromdan var att han satt "mot" mig i klassrummet, alltså hela hans kropp var mot mig. Han tittar också väldigt mycket på mig, ibland när ja kollar tillbaka på honom tar han fort bort blicken, ibland så håller han kvar blicken. Han ler alltid när jag ler. Aaa, min fråga är då alltså om han tycker om mig? vad mer kan jag "titta" efter på hans kroppsspråk?

Svar

 

Hej där,

Vilken bra start på nya klassen! Och smart drag av dig att skriva till honom på Facebook och berätta att du vill lära känna honom.

Av allt att döma tycker han definitivt om dig! Men för säkerhets skull kan du titta på hans pupiller också - om de är större än vanligt när han tittar på dig brukar det vara ett väldigt säkert tecken!

Stort lycka till och berätta gärna hur det går!

Vänligen,

Marie

 
 
Kommentarer
 
Inga kommentarer registrerade.
 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till frågor/svar
 
 
 
Om frågan/svaret
Datum: 2010-10-05
Taggar: 
Kategorier:  Övrigt
Antalet visningar:  3695